O nás

Vítam Vás v mojom vysnenom obchodíku.

Verím, že Vám moje autorské materiály pomôžu pri výučbe, či už v materskej škole, doma i mimo domu. :) 

Nápad tvoriť materiály vznikol v roku 2022, ked´ som sama ako vyštudovaná učiteľka mala nedostatok kvalitných pomôcok. Rozhodla som sa tvoriť prínosné aktivity, ktoré budú deti baviť a aj ich veľa naučia. Študovala som na strednej odbornej škole v Leviciach odbor učiteľstvo pre MŠ a vychovávateľstvo, v štúdiu som pokračovala v podobe rôznych vzdelávaní a webinároch. Pracujem v materskej škole v Nitre, kde všetky aktivity poctivo testujem. V roku 2022 som založila na facebooku skupinu pod názvom ,, PDF aktivity pre Materské školy ´´´a dnes má vyše 9500 členov. Kliknutím sa dostanete do skupiny:

https://www.facebook.com/groups/541989390977383

Nájdete nás aj na Instagrame a Pintereste, kde pridávam aj fotky a inšpirácie z praxe - odkaz na instagram - https://www.instagram.com/pdf_aktivity_pre_ms/  

Pinterest inšpirácia -  https://sk.pinterest.com/erikabajanova3/_saved/ 

Ak by ste radi nakúpili cez portál učiteliaučiteľom.sk / cz pridávam tiež odkaz - https://uciteliaucitelom.sk/materialy-autor/2316 , česká verzia https://uciteleucitelum.cz/materialy-autor/27981  - môžete naraz nakúpiť od rôznych autoriek. 

Nájdete nás aj na https://www.codokazemama.sk/ odkaz na môj obchodík - https://www.codokazemama.sk/obchod/pdfaktivityprematerskeskoly/?page=1 

Materiály sú tvorené podľa štátneho vzdelávacieho programu pre predprimárne vzdelávanie a ako pomôcku pre pani učiteľky občas prikladám aj metodické poznámky. 

Často spolupracujem s rôznymi autorkami a firmami, tak mi kľudne napíšte, ak máte nápad na spoluprácu.